Games Day készülődés - a befejezett, festett jófiúk sereg

Sziasztok!

A bejegyzés oka: büszkén jelentem, elkészült a GamesDay-re tervezett bemutatóhoz a jó oldal serege.

sam_3257.JPG

A képek sorban:

Egy 3 tálcás Minas Tirith Warrior egység karddal, pajzzsal, nehéz vértezetben, a parancsnoki tálcán kapitány, zászlós és zenész.

sam_3263.JPG

Még egy 3 tálcás Minas Tirith Warrior egység, de ez lándzsával, pajzzsal, nehéz vértezetben, a parancsnoki tálcán kapitány, zászlós és zenész.

sam_3264.JPG

Kettő 3 tálcás Numenorian Warrior egység karddal, pajzzsal, nehéz vértezetben, a parancsnoki tálcákon kapitány, zászlós és zenész.

sam_3266.JPG

Kettő 2 tálcás High Elf Archer Regiment egység karddal, hosszúíjjal, nehéz vértezetben, a parancsnoki tálcán kapitány. (A második egység majd GD-re fut be. Ez az egység Zirrian hobbitárs tulajdona, ő festette, talpalta őket.)

sam_3272.JPG

Kettő 3 tálcás Minas Tirith Knight egység ládzsával, pajzzsal, nehéz vértezetben, lovon, a parancsnoki tálcán kapitány, zászlós és zenész.

sam_3274.JPG

És a speciális karakterek:

Szélura Gwaihir és fivére Landroval a hatalmas sasok.

Fehér Gandalf és Barna Radagast a két mágus, Paladin fia Tuk Peregrin, a Torony Őre, és Faramir, az Ithiliai Felderítők kapitánya.

sam_3278.JPG

(A négy hős szintén Zirrian hobbitárs keze munkáját dicséri, én csak a talpalást végeztem.)

Ez így kérem egy szép 2500 pontos sereg és igen a hozható szövetségesek arányát maximalizáló szabályt a bemutató idejére hatályon kívül helyeztük.

Gyertek megnézni és kipróbálni a játékot minél többen, a poszt alá meg várom kommentben az észrevételeket!