Kings of War verseny és wargame bemutató Sajóvámoson

Sziasztok!

Már csak 1 hónap és kezdődik a rendezvény. Előző posztomban láthattátok a leírást nagyjából mire számítsatok, most konkretizálnám a bemutatót és a versenyt.

image_25.jpg

Wargame bemutató:

Két asztalon tervezek Kings of War bemutatót papírfigurákkal seregenként 750 pontból. Négy sereget tervezek addig elkészíteni, az élőholtak majdnem kész van, emberek, orkok és törpök lesznek még.  Elsősorban a helyi érdeklődő gyermekeknek szánom ezt a két asztalt, itt megismerkedhetnek a játékkal, anélkül, hogy a versenyben ez fennakadást okozna. Ennek gördülékeny lebonyolításában számítanék az éppen nem játszó versenyzőkre az asztalok felügyeletében.

Ha valaki más játékkal jönne, akkor is szívesen várjuk. 40K, EPIC, SAGA vagy bármi más is elfér, bár ezekhez előfordulhat, hogy terepet, asztalt is hozni kell a játékosoknak, szóval mindenféleképp egyeztessünk előtte. Elegendő jelentkező esetén esetleg ezekből külön versenyt is szervezhetünk.

Bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan kérdezzen itt kommentben, vagy inkvizitor fórumon, vagy emailben tőlem. kelemanus[kukac]yahoo[pont]com

image_31.jpg

 

Kings of War verseny:

Sereg mérete: 1000 pont

Asztalok mérete: 120x120-cm (4”x4”)

Küldetés: Kill and Pillage!

Nevezési díj: 1000 Ft

Egységmegkötés: külön a szabálykönyvhöz képest annyi, hogy a repülő egységek a sereg maximum felét tehetik ki pontszámban, valamint minden figura legalább alap festettséggel rendelkezzen.

A lebonyolítás csoportkör+kiesés rendszerben zajlik kevés jelentkező esetén, sok nevező esetén kieséses rendszerben, győztes-győztessel, vesztes vesztessel, amolyan alsó-felsőház rendszerben.

Minden versenyen résztvevő vendégem egy tál gulyáslevesre dél körül. (Lesz csípős is!)

Nyeremények: Erkölcsi győzelem, dicsőség, oklevél valamint vásárlási utalvány a nyereményalaphoz mérten, ami meg ugye a nevezők számától függ.

Nevezés emailben a kelemanus[kukac]yahoo[pont]com email címen lehet, május 26-ig a pontos sereglista leadásával. Kéretik a kow2.easyarmy.com-on összerakni a listát, és a pdf-et mellékeljétek. A nevezésbe írjátok bele a nevező nevét, becenevét és lehetőleg a telefonszámot is, ha valami miatt sürgősen kellene odaszólnom.

A verseny 10:30-kor kezdődne a sorsolással, reményeim szerint 18:00-ra véget is érne.

 sam_3514.JPG

 A helyszínről még egyszer:

Miskolctól 15 kilométerre, északra, autópálya lehajtótól 12 km-re, Sajóvámoson várunk mindenkit. Ha a faluba beérsz, de eltévedtél, a falu közepén van a katolikus és református templom. Amellett bolt és kocsma is van, ott megmondják hova gyere, vagy egyből hajts be a református templom mögé a parkba és meglátod ezt az épületet.

image_26.jpg

Helyszin: Sajóvámos, Kossuth Közösségi Ház (3712, Sajóvámos, Kossuth tér 1/A)

Időpont: 2016. május 28, szombat, 10:00-19:00

 

Gyertek sokan, mindenhonnan!