Új Thousand Sons kódex váró poszt

Tegnap bejelentett a Games Workshop egy új Ezer Ifjak kódexet. Egy új karaktert biztosan kap a légió, aki az Infernal Master nevet kapta. Egyelőre még nem tudni mit tud majd, vagy miben jelent erősítést. A találgatások persze elindultak, jelenleg 3 változatot tart a közösség valószínűnek.

Az első, hogy semmi extra, csak egy kicsit csicsásabb Exalted Sorcerer egység. A második, hogy a démongépeket támogató karakter lesz. A harmadik változat szerint pedig egy démonokat idéző és erősítő hőst tisztelhetünk benne. Szerintem a harmadik a legvalószínűbb. 

isoijmgi4rbe0qob.jpg

Ugyanakkor reméljük, nem csak egy figurát adnak ki a sereghez erősítésnek. Nézzük sorban, mik azok amiknek én örülnék, mik azokat amiket megvalósíthatónak tartok, és mennyi valószínűséget adok nekik egy tizes skálán.

 

HQ

Exalted Sorcerer in Terminatour Armor

Régóta kellene a seregbe egy aurás teleportáló hős, aki rendesen tud varázsolni. Profilján nincs sokat mit magyarázni vagy alakítani. Sima terminátor varázslótól annyival legyen jobb, mint az exalted a sima varázslótól. Nem tartana sokból egy sculptot megcsinálni, egy figura blisterben.

Személyes szimpátia: 10

Megvalósíthatóság: 9

Valószínűség: 3

 img_5718.jpg

Kultista varázsló

Elvileg számolatlan kultista tartozik a légióhoz, akiket megérintett Tzeentch. Ergo, lenni kell köztük varázslónak. Kultstáknak aurát adna, és max egy varázslatot tudna. Egy egyszerű kis hq, akivel ki lehet egészíteni a kis batallionokat.

Személyes szimpátia: 7

Megvalósíthatóság: 9

Valószínűség: 3

img_5720.jpg

Exalted Sorcerer in Dreadnought Armor

A sereg legfájóbb hiánypontja számomra. A gyönyörű ForgeWorld 30K Osirion páncélt nem tudjuk csatába vezetni, mert nincs szabálya 40k-hoz. Magnus fejlesztette ki a psziker terminátor és dreadnought páncélt, de a leginkább pszichikus légiónak nincs ilyen fegyvere. Remek fluff adaptáció GW, ügyesek vagytok.

Személyes szimpátia: 10 (+végtelen)

Megvalósíthatóság: 10

Valószínűség: 1

 01-01.jpg

Troop:

Közelharcos Rubrik

Nincs jelenleg rendes közelharcos egységünk, aki gyorsan odamegy és üt egy jót. Ha lehetne egy olyan Rubrik csapatunk akik discen két karddal tudnak odacsapni, ahova kell, jelentősen megnőne a sereg mobilitása.

Személyes szimpátia: 8

Megvalósíthatóság: 9

Valószínűség: 2

 fwmay5khenetai.jpg

Nehézfegyveres kultista

5 fős kultista osztag, gránátvetőkkel. LOS nélküli lövési lehetőség, nem nagy erővel, de objektíván kempelő kis egységeket lehessen vele bántani.

Személyes szimpátia: 5

Megvalósíthatóság: 5

Valószínűség: 2

 bsf_escalationhostiles-aug22-cultists8hh.jpg

Elite:

Greater Chaos Spawn

Valami olyan káosz lényre lenne szükség, ami vagy nagyon gyors, és sokat üt, vagy tud lőni valami páncélátütést. Kicsit obliterator jellegű, de mégis attól különböző unit.

Személyes szimpátia: 5

Megvalósíthatóság: 6

Valószínűség: 3

 tumblr_n0vnu7isis1soqybbo1_1280.jpg

Champions of Tzeentch:

5 fős egység, psyker space marine-ok, egyéni fejlesztésű páncélban. Nagyobbak a termiknél, de gyorsabbak. Közelharci vagy páncéltörő fegyverekkel, discen vagy gyalog. Feladatuk az ellen közepes szörnyeinek és járműveinek, vagy erős karaktereinek levadászása.

Személyes szimpátia: 8

Megvalósíthatóság: 7

Valószínűség: 1

 img_5719.jpg

Heavy:

Hathorian Spawn

A Helldraketől kisebb repülő spawn egység, 1-3 egység max egy csapatban. Valamilyen savköpő, lángszórónak minősülő fegyverrel és gyalogságritkító karmokkal.

Személyes szimpátia: 5

Megvalósíthatóság: 5

Valószínűség: 1

 giant_flying_chaos_beast.png

Warpspawn

Óriási, majdnem Knight méretű és felszereltségű spawn.

Személyes szimpátia: 8

Megvalósíthatóság: 3

Valószínűség: 1

 blood_1.jpg

Warptouched destroyer

Közepes méretű tank, ami ha valaki varázsolt a közelében bónuszokat kap találatra, sebzésre.

Személyes szimpátia: 6

Megvalósíthatóság: 8

Valószínűség: 3

 warhammer-40000-_-rhino-_wh-40000_-vindicator-5038750.png

Nekem ezek az egységek azok, amikkel kiegészíteném a lehetőségeinket. A sereg dinamikája is teljesen átalakulna, jelentősen megnőne a variációs lehetőségünk.

Kommentben jöhetnek az egyetértő vagy vitatkozó vélemények.