Logo Pic
venember83 2024. április 08.

Motta és Anderson érkezhet, így pedig Chiesa is hosszabíthat

motta_thiago_mosoly_oltonyben.jpgMirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem egyeztettek időpontot: így nehezen elképzelhető, hogy hamarosan aláírnák a hosszabbítást. A bianconero vezetőség a szezon végéig nem kíván foglalkozni a kérdéssel, mivel a klub a BL-hely elérésére kíván koncentrálni.

Ezen kívül megerősíthetem, hogy Massimiliano Allegri esetleges évvégi távozása kapcsán a klub csak Thiago Mottával egyeztetett konkrétan, akit nagyra értékelnek a futballt illető elképzelései miatt, és a vezetőség szerint a játékosként egykor komoly csapatoknál megforduló edző képes lesz kezelni egy nehéz öltözőt.”

Romeo Agresti is szolgált némi információval a Bologna edzője kapcsán: „Thiago Mottát a Juventus már tavaly tavasz óta nagyra értékeli a vezetőség, nem kizárólag az idén a Bolognával hozott kiváló szezon miatt figyelik az ő helyzetét. Massimiliano Allegri tekintetében megkezdődött a hosszú visszaszámlálás a távozásáig, de ez a visszaszámlálás már kezdetét vette a Juve-Genoa után.”

A Tuttosport is írt Thiago Motta kapcsán, a lap cikke szerint Bolognában két bizonyosság van, az egyik a csapat által futott kiváló szezon, míg a második kevésbé örömteli, mivel a vezetőség bizonyos benne, hogy Thiago Motta nem fogja meghosszabbítani a szerződését, és a Juventushoz csatlakozik nyáron. Ezért a klub elkezdte keresni az utódot, és jelenleg Raffaele Palladino és Alessio Dionisi tűnik valószínű opciónak, és bár a vezetőség kedveli Alberto Gilardino munkáját is, utóbbi valószínűleg Firenzébe igazol a Napolihoz távozó Vincenzo Italiano helyére.

Az edzőkérdéshez kapcsolódhat Federico Chiesa helyzete is, legalábbis Marcello Chirico szerint: „Federico Chiesa esetében a klub próbál hosszabbítani a játékossal, de a játékos arra vár, hogy kiderüljön a jövő évi edző kiléte. Amint megerősítést kap Thiago Motta érkezéséről, alá fogja írni a hosszabbítást. Megelégelte a Massimiliano Allegrivel való munkát.”

Játékosfronton nemrégiben új név merült fel, Edon Zhegrovát szeretné leigazolni a klub idén nyáron, állítja számos forrás. A Sportmediaset értesülései szerint a Lille játékosa 15 millió euróba kerülhet, és a Tuttomercatoweb szerint a német-koszovói válogatott első számú célpont nyárra, mivel képes lehet Filip Kostić vagy Samuel Iling-Junior helyettesítésére. Nicolò Schira pedig további magyarázattal szolgál a 25 éves játékos kapcsán, az újságíró szerint a Juventus a következő évben 4-3-3-as felállást tervez, és ezért kell a szélre a mindkét oldalon bevethető futballista.

Fabrizio Romano közben arról számlt be, hogy a Juventus és Felipe Anderson közel áll a megállapodáshoz, miután a klub hivatalos ajánlatot küldött a brazil játékosnak, és hamarosan aláírás kerülhet a szerződésre. A szóbeli megállapodás tekintetében a felek már a végső szakasznál tartanak, így hamarosan pont kerülhet az ügyre.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Szexpedíció a KISZ-táborban, fogócska a szántóföldön, avagy a régmúlt koncertszervezési praktikái
beatkorSzaki • 13 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 7 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 4 nap
A Milan elleni mérkőzés
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Carla, a meztelen bosszúálló
Carla Harris Los Angeles-i színésznő és gazdag férje, Mark az ötödik házassági évfordulóját ünnepli egy elegáns étteremben. A vacsora után Carláék a parkolóba mennek, ahol egy tagbaszakadt erőszaktevő épp a legújabb áldozatát ütlegeli. Mark közbeavatkozik, mire a férfi agyonlövi, és elszalad. Az…
KÉPEK A RÉGI ALBUMOKBÓL: UNIÓS FŐPRÓBA
Magyarország 20 évvel ezelőtti Európai Uniós csatlakozását köszöntő események egyike légi díszelgés volt a Parlament előtti Duna szakasz felett 2004. május 1-én, a honvédség, a rendőrség, a Goldtimer Alapítvány és az akkor még létező nemzeti légitársaság, a Malév részvételével. A bemutatót egy…
>