Logo Pic
venember83 2024. április 10.

Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”

kostic_filip_ingerulten_nez.jpgRomeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően.

„Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A további távozók közé tartozik Arkadiusz Milik, Samuel Iling-Junior, Moise Kean, Hans Nicolussi Caviglia és Mattia De Sciglio.

Az edző tekintetében a helyzet nem változott, s egy millimétert sem fog változni: Massimiliano Allegri kapcsán már jó ideje elkezdődött a végső visszaszámlálás a búcsúig.

Nem tudok arról, hogy megosztott lenne a Juventus vezetősége a következő edző kiléte kapcsán, az Öreg Hölgy vezetősége egyértelmű ötletekkel rendelkezik. A Juventus következő szakmai vezetőjét először is és legfőképpen Cristiano Giuntoli fogja kiválasztani. A BL-be jutás matematikai bebiztosítása nagyon fontos mindenféle egyeztetés tekintetében, legyen szó Felipe Anderson szerződtetéséről, Daniele Rugani hosszabbításáról vagy a következő edzőről. Amint sikerül bebiztosítani a részvételt, további konkrét hírekre számíthatunk.

Az elmúlt órákban volt kapcsolatfelvétel a Juventus vezetőség és Fali Ramadani között, és arról tájékoztattak, hogy pozitív volt a beszélgetés kicsengése Federico Chiesa ügynökével. Továbbra is úgy vélem, hogy a rövid távú hosszabbítás mindkét fél célja. A szakmai vezetés változásával és a támadóhármas visszatérésével Federico Chiesa maradásának az esélyei egyre nagyobbak.

Ezen a héten egyeztetés lesz a Lazio és Felipe Anderson nővére/ügynöke között, amely során valószínűleg elköszönnek egymástól a felek. Mattia Zaccagni kapcsán úgy tudom, hogy a Juventus egyelőre csak tájékoztatást kért a helyzetről.

Gleison Bremer ügyében nyáron a Manchester United valószínűleg egy ajánlattal fog előrukkolni.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 517
JTom • 9 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 8 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 7 nap
Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán
venember83 • 4 nap
Cikkek a címlapról
Az indokínai háború története 3. 
A francia háború vége 1952 januárjától ismét a Viet Minh-é volt a kezdeményezés. A Vörös-folyó deltájában újra súlyos harcok folytak, de ősztől már Laoszban is. Na San ostrománál Giap tábornok elszámította magát, és a megerősített védők komoly veszteségeket okoztak erőinek. Novemberben francia…
KÉPEK A RÉGI ALBUMOKBÓL: UNIÓS FŐPRÓBA
Magyarország 20 évvel ezelőtti Európai Uniós csatlakozását köszöntő események egyike légi díszelgés volt a Parlament előtti Duna szakasz felett 2004. május 1-én, a honvédség, a rendőrség, a Goldtimer Alapítvány és az akkor még létező nemzeti légitársaság, a Malév részvételével. A bemutatót egy…
>