Logo Pic
Apuleius 2024. október 08.

Bremert ma reggel megműtötték

bremer_gleison_napoli_ellen.jpgA Juventus ma beszámolt arról, hogy az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-sérülést szenvedő Gleison Bremer ma reggel túljutott a műtéten, így megkezdődhet a brazil védő  hosszú rehabilitációja.

"Gleison Bremert ma reggel megműtötték, hogy bal térdében helyreállítsák a keresztszalagot. A műtétet, amelyet a lyoni Privé Jean Mermoz kórházban Dr. Bertrand Cottet-Sonnery hajtott végre a Juventus orvosi igazgatója, Dr. Luca Stefanini jelenlétében, sikeresnek ítélték meg.

A játékos az elkövetkező napokban megkezdi a rehabilitációs folyamatot, hogy újra edzésbe állhasson." - számolt be Bremer mai műtétjének sikeréről a Juventus közleménye.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 7 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 8 nap
Mi lesz veled, Paul Pogba? - FRISSÍTVE
venember83 • 7 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 4 nap
Ismajli, Berardi és Kalimuendo iránt érdeklődik a Juve?
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Területvédelmi tartalékos állomány, összevont eskütétele - 2024.10.12
A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség nyáron indította el a „Szeretem, megvédem!” nevű országos tartalékos toborzókampányt. Az erre a kampányra jelentkezők, október 12-én tették le az esküjüket, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar laktanyájában, Budapesten.…
Az érzékiség merész kifejezése Rebecca Fergusonnal a Calvin Klein x Nensi Dojaka fehérnemű kampányában
Calvin Klein és a londoni tervező, Nensi Dojaka közös kollekciója izgalmasan formálja át a női fehérnemű világát, fókuszálva a nőiesség érzéki oldalára. A kollekcióban a fehérneműk mellett szűk szabású ruhákat, túlméretezett, áttetsző kötött darabokat is láthatunk.  KATTINTS A KÉPRE AZ ÖSSZES…
>