KoW visszavágóra készülődve


A legutóbbi bejegyzésben olvashattátok, mennyire elkentek a legutóbbi meccsen, ezért a következőre kicsit átalakítom a sereget.

Első lépésként szétnéztem mit lehetne tenni. A Foot Guardokat növelem hordányi egységre, a lovasokat egybe pakolom egy regimentbe, hozok egy troop mounted scoutot és kell egy Beast of War. Olyanom viszont nincs. Pánikra viszont semmi ok!

Még lagzira kaptunk egy Mülleres vásárlási utalványt, és emlékeztem, hogy ott mindenféle fröccsöntött állatok vannak a játékok közt, nem túl drágán, de szépen festve. Mivel a feleségem ismerőstől kapott egy 20%-os kupont oda játékokra és föld színű festék is kellett, elindultam a hatalmas 3 buszmegállónyi kirándulásra.

image.jpg

 

Ott találkoztunk Tricivel. Első látásra szerelem volt. Nagy Doctor who? fan vagyok, egyik kedvenc részem a Dinosaurs on a Spaceship, amiben van egy roppant szimpatikus triceratrops. Mivel mindössze 2000 ft volt - minusz 20% - nem volt kérdés meg is vettem. Sikerült festéket is szerezni, illetve egy szép sast is Gyűrűk Urához. Mivel van egy másik hasonlóan szerzett sasom amit még szintén nem talpaltam, így a kettőt majd egyben mutatom be, reményeim szerint pár héten belül. Mivel GD meccsre vinném őket, muszáj lesz megcsinálni őket.

image_1.jpg

Alapnak vastag kartont használtam, 560 ft volt egy a1-es méret. Ebből vágtam ki a 5cmx10cm-es alapot, majd maszkolószalaggal körberagasztottam, hogy szép legyen a széle. A kiálló részt a saroknál levágtam, majd pillanatragaccsal ráillesztettem az előzőekben kipróbált pózban Trici-t. Aztán jött egy kis PVA és papagájhomok tegnap, ma reggel a földszínű festék, majd 2 szép sötét kavics díszítésnek.

(Gyűjtöm az ilyesmit. Kicsi toboz, kavics, fadarab, ha mentemben látok ilyesmit lehajolok érte és hazaviszem. Bitzboxban elfér, ha meg kell, jó ha van kéznél. )

image_2.jpg

A földre statikus műfüvet szórtam, a kavicsokra meg volt valami nagyon élénk zöld színű kis fűpamacsom, azzal díszítettem, mintha moha lenne rajta. Gondolkoztam valamilyen fa anyag felhasználásán, de azt végül elvetettem.

Elégedett vagyok a látvánnyal, minimális munkával, és költséghatékonyan van egy 210 pontos seregfejlesztésem, és még fluff is lesz hozzá hamarosan!