Programajánló: Wargame bemutató - KoW verseny Sajóvámoson

Sziasztok!

Miskolctól 15 kilométerre északra van az én kis falum, Sajóvámos. Itt immáron több mint 10 év megrendeznek egy ünnepséget gyermeknap környékén, ami ugye május utolsó hétvégéje. A rendezvény a Sajóvámosi Családi Napok névre hallgat.

image_25.jpg

image_26.jpg

image_27.jpg

A rendezvény helyszíne

Mint a neve is sugallja, ez egy többnapos rendezvény. Pénteken egy helytörténeti vetélkedővel indít, a helyi általános iskolások részvételével. Szombaton a sport és a szabaidős tevékenységek veszik át a stafétát, kerékpártúra, valamint futóverseny mindig van, de valami újdonság is akad minden évben. A vasárnap a kulturáé, számos fellépő szerepel a szabatéri színpadon is. Mivel a buli egyrészt a Kossuth Közösségi Ház születésnapi ünepsége is és ez a ház ad helyet a település kulturális és önképző csoportjainak is, ők is fellépnek ezen a rendezvényen.

image_28.jpg

image_29.jpg

image_30.jpg

Pillanatképek a tavalyi rendezvényről

Tavaly a terepasztalos csapat néhány tagjával kilátogattunk a rendezvényre és szombaton tartottunk egy bemutatónapot. Viszonylag ugyan kevesen voltak, de a megjelent gyerekek - és felnőttek is - nagyon érdeklődőek, nyitottak voltak. LotR-SBG-t vittünk, valamint Warhammer Fantasyt. Az emberek és orkok a Gyűrűk ura filmekből nem ijesztettek meg senkit, de a Warhammer Slaneesh demon és élőholt seregeket két lépéssel messzebbről nézték az alsós lurkók. :) 1 Uruk-hai figura tört el mindössze tavaly, arra is én léptem rá, szóval nyugi, jó helyre hívlak titeket.

image_31.jpg

image_32.jpg

image_33.jpg

Pár kép a tvalyi bemutatóról. Köszönöm Zirrian, Grosh és Gery hobbitársaknak a seítséget.

Idén szeretnénk ezt egy kicsivel tovább fejleszteni. A miskolci klubból sokkal többen leszünk jelen, és rendezünk a bemutatók mellett egy KoW bajnokságot is. Még nem fix minden, de első körben egy 1000 pontos 1000 Ft nevezési díjas versenyben gondolkozunk. Szeretnénk természetesen nyereményekkel is kedveskedni az eredményes versenyzőknek, ez függ ugye a nevezők számától és az esetleges szoonzoroktól és lehet festettségi verseny is lesz, de ez még nem biztos. Remélhetőleg március végére minden fix lesz.

Ezen kívül valószínű jönnek páran 40K bemutatót tartani, de lehet más rendszerek is akadnak majd.

Bárkit szeretettel látunk a rendezvényen, akár a KoW versenyen, vagy bemutatózni bármilyen rendszerrel, de ha lehet előtte egyeztessünk kérlek. Aki aggódik Borsod miatt, annak szólok, mi még nem Mordor vagyunk, sőt Osgiliath is arrébb van két faluval, meg különben is olvassátok el Kaba mit írt a Makettfesztiválról a blogján, nem eszünk embert mi sem, amíg nyitva van a sarki kisbolt.

 

Helyszin: Sajóvámos, Kossuth Közösségi Ház (3712, Sajóvámos, Kossuth tér 1/A)

Időpont: 2016 május 28, szombat, 10:00-19:00

 

Inkvizitor.hu -n létrhozok egy topicot a rendezvénynek, oda bátran jöhetnek a kérdések.

http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/788/